2023.09.02.

Mostar 2023

A múlt hétvégén volt egy Mostar FM a @travelrunner_hu csapatával. Köszönöm, nagyon nagy èlmény volt! 🙂❤️ Így meg plane, hogy előzetes várakozásaimmal ellentétben a félmaratont végig tudtam futni, bár az utolsó 5-6 kili küzdős volt. Viszont a verseny és Mostar hangulata, valamint a kifogástalan időjárás mindent kompenzált, csakúgy, mint a helyiek intenzív szurkolása nekünk, magyaroknak is. 🏃❤️

More than running!

Mostar gyönyörű! 😀🥰🏃☀️ A csodálatos idő ajándék volt.

Köszönöm Travelrunner.hu team .❤️

Mostar hétvége – verseny, klassz futkosás, nagyon lelkes szurkolók, egy gyönyörű póló, szuper gyönyörű idő, klassz csapat, hajnali “zenés ébresztők” 🏃‍♀️☺️🙈😁 Köszönöm az élményt Travelrunner.hu team!!!! 🤗

Mostar Run weekend 2023 – A balkán Garda

Ahol a reggeli ébresztő: müezzin éneke a szomszédos mecsetből. A pálya csodaszép, – pedig azt hittem Nizza-Cannes után nehéz lesz überelni, de a bosnyákoknak sikerült ámulatba ejteni😄– a Neretva partjától indul a folyó mentén vezet meseszép úton halad, hidakon át fantasztikus látványt nyújtva a városba. Minden sarkon, fordítónál szurkolók, utcazenészek, DJ-k, gyerekek és csinos egyenruhás rendőr pasik vannak hatalmas hangulatot csinálva a futóknak.

#foodporn: kiváló cevap, grill kolbász, ajvár, saláta és helyi sör. Másnap friss burek reggeli és SUPozás a Neretva egy csendes részén nyári napsütésben a havas csúcsok látványával a tükörvizen.

Hazafelé végig autózás a Neretva szurdokban

(újabb bakancslista ✅) a kristálytiszta, zöld színű folyó mentén és a mellette magasodó 2000 méteres hegyek közt.

Ismét egy tökéletes Travelrunner.hu team-es hétvége.

Alig voltak😅 és ez nem is a mi rajtunk. 😁Szuper hangulat, gyönyörű útvonal, minimum 100 rendőr biztosította az utat,( és milyen helyesek voltak 😉). A rajtcsomagról nem beszélve, egy hétre való élelem, fantasztikus póló, óriásplakátok mindenfelé. Nagyon odatették magukat Mostar ban👏!! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a versenyt. Köszönet a Travelrunner.hu team nek akikkel eljuthattunk ide IS.! Fáradságot nem ismerve, levezették a hosszú utat, csodálatos helyeket jártunk be, isteni ételeket ettünk gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken. Hatalmas élmény, töltődés volt a javából! Köszönjük Sándor Szilvia az odaadó, lelkes munkátokat a remek szervezést, rugalmasságot!! 🥰 Útitársaimnak, csapattársaimnak, köszönöm hogy ismét jól érezhettem magam veletek, hogy újra újra találkoztunk, legyen ez mindig így 🙏!