Rólunk

Üdvözlünk az oldalon!

2016 óta járunk külföldre futni, többnyire baráti társasággal. Plitvicén a második alkalommal már 22 fővel voltunk. Eljutottunk odáig, hogy már a szervező írt ránk, hogy jönne magyar futó, de nem tud kijutni. Megadhatja-e neki az elérhetőségünket. Természetesen segítettünk neki. Már ekkor megfogalmazódott az ötlet, hogy ezt össze kéne fogni, erre egy baráti társaságot lehetne építeni.
Idei versenyeinkre már lehet jelentkezni, legtöbbjüket már megnyitottuk. Több helyre megyünk tesztelni, és szívesen fogadunk ötleteket amivel tudjuk bővíteni a 2021 évi listánkat. Kedvenceink a kisebb családias hangulatú versenyek, jártunk Lastovo trail-en, Fuzine-ban, a Boundary run-on Cambridge-ben. Ezek beszámolóit már elolvashatod az oldalunkon. Hogy nagyobb versenyeket is említsünk, jártunk Padovában, Bécsben, Madeirán, és Garda tónál is több alkalommal. Többen utaztak már velünk például az első maratonjukra!
Az eseményeink menü pont alatt tudsz tájékozódni, hogy jelenleg mik a szervezés alatt álló utazásaink.
Ha már voltál velünk valahol, kérlek írj beszámolót, amit mi nagyon szívesen megjelentetünk az oldalunkon, hogy ezzel is segíthessük a döntést másoknak.