2019.01.20.

Madeira félmaraton / 2019.01.20.

Még ’18 őszén jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a következő évet egy külföldi versennyel indítanánk? És ha már külföld, akkor lehetőleg valami nem hideg környék. 🙂
Rátaláltunk erre a nem túl nagy, de szívet és testet melengető versenyre így januárban. Az utazásunk megszervezése annyira jól sikerült, hogy egy pillanatig sem haboztunk, rábólintottunk! ( A mai napig nem értem az utazási irodák százezres ajánlatait! 😀 )
Oda és vissza is átszállással utaztunk. De ezt egy cseppet sem bántuk, hisz be lett tervezve egy éjszakai Lisszabon túra odafelé, visszafelé pedig egy Portoi városnézést.
És hát Madeira! Az az életstílus ami ott van! 🙂 Valahogy talán a környezet, vagy a klíma, esetleg a levegő? Nem tudom, de az a látvány januárban, hogy mindenfelé virágok nyílnak az gyönyörű! Az emberek is mindenhol kedvesek.
A szállásunk egy nem túl feltűnő, de új építésű társasházban volt. Egy gyönyörű luxus lakás! Igényes, minőségi, modern bútorokkal. Négyünknek három szoba, két fürdőszoba. És az óceánra nyíló kilátás a két erkélyről… 🙂 Szuper!
Felmentünk a legmagasabb hegyre, bejártuk szinte az egész szigetet, ettünk nagyon finomakat is, és természetesen jó turista módjára fürödtünk a háborgó óceánban. 🙂
Így visszagondolva erre a pár napra olyan érzés, mintha egy hosszabb nyaralás lett volna. Nem volt zsúfolt a programunk, de mégis annyi mindent sikerült látnunk, átélnünk. Intenzívre sikeredett!
Ja és igen, futottunk is. Élő zene kíséretében, óceán parton, 24 fokban, banánfák, pálmafák között, virágos ligetek mellett. Mindezt januárban egy hazai wellness hétvége árából! 🙂
Esélyes, hogy jövőre újrázunk…

no images were found