Valamennyi bejegyzés

Split élménybeszámolók 2020.02.23.

A galéria tartalmaz 26 fotót.

Többet kaptam, mint amire számítottam. Jó szervezés, határozott problémakezelés. Szilvi jól összetartotta a csapatot, mindenben segítőkész volt. Aranyos emberekkel ismerkedtem meg, jó volt az együttrezgésünk. Maga a versenypálya nem egy biliárd asztal, nem egy PB vadász verseny, DE élvezetes volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Veronai élménybeszámoló 2020.02.15.

A galéria tartalmaz 35 fotót.

Kivételesen csak egy élménybeszámolót osztunk meg. Ez annyira jól összefoglalja a hétvégét, hogy úgy ítéltük meg elég lesz ide 🙂 Leírnám egy-két mondatba a hétvégémet/hétvégénket (szerintem a Feleségem is hasonlóan gondolkodik). Viszont leszögezem, hogy nem tudok túl jól fogalmazni, azért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Belgrádi élménybeszámolók

A galéria tartalmaz 1 fotót.

A futás egy szuperül megszervezett kis rendezvény volt, a szervezők nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Még a nevezés lezàràsa után is kaptunk lehetőséget a későn ébredő futó társaknak. A rajt a nemzeti színekben pompázó híd lábától indult, és tűzijáték volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Gútai élménybeszámolók

A galéria tartalmaz 48 fotót.

Kifogástalan volt minden, számomra nem hiányzott semmi. Pont annyit és azt kaptam, ami nekem kellett. Nem jut eszembe semmi Ügyesen csináltad, figyelmes, határozott, és pontos voltál…. 🙂 Jó volt a kommunikáció és a szervezés is. Folyamatosan lehetett tudni, hogy hol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Zágrábi élménybeszámolók

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Nagyon tetszett a sok jelmezes figura, csak kapkodtam a fejem, mennyi jópofa ötlet. Kíváncsian vártam a Zágrábi adventi futást és persze a híres adventi vásárt. Hajnalban indultunk busszal, már az indulásnál láttuk, hogy egy nagyon jó kis futócsapat jött össze. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Garda félmaraton / 2019.11.10.

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Olaszország, Riva del Garda, félmaraton negyedszer itt a hegyek között! 🙂Ismét barátokkal vágtunk neki ennek a fesztiválos hangulatú útnak. Ez az a verseny amit (szerintem) nem lehet megunni! Már 3 nappal a rajt előtt fogadják a versenyzőket a helyi szervezők. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

41. Isztambul maraton / 2019.11.03.

A galéria tartalmaz 1 fotót.

2019.11.03-én részt vettem az év vége eddigi legjobban várt eseményén az Isztambul maraton-on 🇹🇷– bár én csak középtávot „futottam” (15 km, rengeteg megállással a látnivalók miatt 😁 ) – . Volt óriási expo, tészta party, a futás közben hídon átkelés Ázsiából Európába🌉, Márvány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 1 hozzászólás

Palics vinski maraton / 2019.09.21.

A galéria tartalmaz 11 fotót.

Szerbia/ Vinski Maraton/ Félmaraton 21 km Soha nem gondoltam , hogy úgy fogok 1-2 országot látni, hogy össze köthetem a hobbymmal! 🙂 A verseny neve sok mindent elárul, bormaraton.A versenyt a “travelrunner” találta, és a barátait sem akarta kihagyni, így egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Pozsony Telekom night run / 2019.09.07.

A galéria tartalmaz 5 fotót.

Első külföldi versenyemen vettem részt Pozsonyban a Telekom Night Run-on. Utolsó pillanatban jelentkeztem, de sikerült mindent elintézni. A szervezés kiváló, a többiek jó fejek 😁 a kis busz kényelmes volt. Verseny előtt bejártuk a várost és ebédeltünk, nagyon családias volt! Mindenkinek ajánlom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Szabadka félmaraton / 2019.09.01.

A galéria tartalmaz 6 fotót.

Nagyszerű szervezésű, baráti hangulatú esemény részese lehettem a Travelrunner szervezésében! Bár a reggeli startot a BKK-nak hála lekéstem, de nem hagyott ott a csapat. A korai indulás pihenést okozott kifelé, hiszen reggel 8 után kicsivel már a verseny helyszínén Szabadkán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!