34 990 Ft

JOMA STORM VIPER IBIZA MARATHON

Akció!

A Storm Viper Ibiza Marathon cipőben mindent megtalálsz, amit egy aszfalt cipőtől elvársz: a reakciókészség és a stabilitás tökéletes kombinációját.

REACTIVE BALL középtalp nagy csillapítóképességű és energiavisszaadó anyagból készült. A lépés ütésének kezdeti elnyelése után szinte deformáció nélkül visszanyeri eredeti formáját a kitágult részecskék felépítésének köszönhetően, amelyek kiváló energiavisszaadást biztosítanak. Maximális energiavisszatérítés a futás kinetikus energiájának elnyelésével és a sportolónak való visszajuttatásával.

A STABILIS SYSTEM forradalmi alkalmazása

A REACTIVE BALL reakciókészsége segít a stabilitás növelésében. Az új Storm Viper ezt három fontos módosítással biztosítja: a STABILIS SYSTEM beépítése a sarokban, nagyobb talp az ütközés bejutásához és szélesebb talp.

A STABILIS SYSTEM felvitelének innovatív módja a sarokba fecskendezett keményebb darab, amely a lábfej mozgását a cipő orránál biztosítja, nagyobb stabilitást biztosítva a láblépésnek. Ez a merevség javítja a sportoló teljesítményét, mivel a lábnak már nem kell az ütközés előtt biztonságban lennie, és növeli az ízületek védelmét a sérülések elkerülése érdekében..

Könnyű, légáteresztő és kényelmes felsőrész

A cipő felső része könnyű és ellenálló fonalból készült, egy darabban szőve, hogy a láb a legkényelmesebben találja meg a maximális tartást. Olyan technológiákat alkalmaznak, mint a VTS SYSTEM , amely javítja a légáteresztést és a JOMA SPORTECH , amely az illeszkedésért felelős.

Az aszfalt ellensége

A külső talpon alkalmazott DURABILITY technológia nagy sűrűségű gumit hoz létre, amely csökkenti az aszfalton való futás során a talp ütődését.  A DURABILITY gumi eloszlását úgy fejlesztették ki, hogy csak a legnagyobb érintkezési helyeken helyezkedjen el. Ez csökkenti a cipő súlyát, és megkönnyíti a REACTIVEBALL középtalp által biztosított energia visszaadását.

Fényvisszaverő nyomat

Megmutatja a Storm Viper Santa EuIària Ibiza Marathon vonzó dizájnját, nappal és éjszaka is edzés közben a fényvisszaverő nyomatnak köszönhetően, amely az “Ibiza virágokat” villanykörtékké változtatja, amikor éjszaka mesterségesen megvilágítják őket.