Köszöntünk oldalunkon :)

Túl vagyunk az első évünkön, ami ugye elég egyedi lett. 🙂 Azt gondoljuk, hogy sok sikeres szervezésen vagyunk túl, sok barátság szövődött az utazásaink alkalmával, és rengeteg élményt tudtunk adni nektek. Sajnos 2020 a lemondott versenyek éve volt. Nagyon reméljük, hogy sikerült úgy megtennünk ezeket a lemondásokat is, hogy ti gyertek ki belőle a legjobban.
Több verseny átkerült 2021-re, így már biztos lesz pár alkalom amikor megyünk együtt külföldre. Sokat tanultunk a 2020-as évből, visszajelzéseitek és saját tapasztalatunk alapján. Próbáljuk úgy kialakítani a 2021-es rendszerünket, hogy még kevesebb rizikóval tudjatok jelentkezni eseményünkre. 🙂 2021-es eseményeinket a versenyek fül alatt tekinthetitek meg.
Köszönjük az eddigi bizalmat, reméljük hasonlóan szuper élményeket tudunk adni jövőre is
Addig is jöjjön pár élménybeszámoló:

Split marathon 2020.02.23.

Többet kaptam, mint amire számítottam. Jó szervezés, határozott problémakezelés. Szilvi jól összetartotta a csapatot, mindenben segítőkész volt. Aranyos emberekkel ismerkedtem meg, jó volt az együttrezgésünk. Maga a versenypálya nem egy biliárd asztal, nem egy PB vadász verseny, DE élvezetes volt megfutni ! Frissítés csillagos 5ös, ott volt, ahol kellet ! Ami a legjobban tetszett, hogy a szállás 400m-re volt a rajttól és volt lehetőség verseny után visszamenni letusolni, kicsit pihizni is. Sztem talizunk még 🙂

Boldog vagyok, először voltam Splitben, először láttam az, Adriai-tengert. Külön öröm, hogy szezonon kívül voltunk, így nem volt tumultus

Csodálatos két napot töltöttem nagyszerű, inspiráló, vidám emberekkel. Minden (is) biztosítva volt ahhoz, hogy csak a futásra legyen gondom. Az első pillanattól az utolsóig minden gördülékenyen ment, a busz, a szállás és az időtöltés is kifogástalan volt. Ráadásul végig a legnagyobb biztonságban éreztem magam, mint egy kisgyerek az őt óvó szülei szárnya alatt. Szívből köszönöm!

Örültem, hogy ismét Titeket választottalak a korábbi utazások (Zagrab, Guta) alapján. Hiszen mindig minden rendben volt ✌️😊. Splitben félmaratont futottam. Az expo nem túl nagy, de minden van amire szükség lehet, ha valami otthon maradt. A tészta party is ok. A rajtcsomag korrekt volt benne póló és táska is. A pálya útvonala nagyon szép helyeken megy igaz kicsit hullámzó, de megéri. Futunk városban, stadionban, part közelben, hadihajók mellett. A frissítés verseny alatt és utána is bőséges. Öröm volt itt futni! Ismét egy tökéletes hétvége a Travelrunner.hu csapatával 🥰🥰

Verona halfmaraton 2020.02.15

Kivételesen csak egy élménybeszámolót osztunk meg. Ez annyira jól összefoglalja a hétvégét, hogy úgy ítéltük meg elég lesz ide 

Leírnám egy-két mondatba a hétvégémet/hétvégénket (szerintem a Feleségem is hasonlóan gondolkodik). Viszont leszögezem, hogy nem tudok túl jól fogalmazni, azért bocsi…:) Nekem ez az esemény egészen visszanyúlik 2019.-re, mikor először találkoztunk. Itt volt az első pozitív dolog (amiből még jó sok lesz), mert nagyon rugalmas voltál, hogy eltudjam intézni azt hogy a nevezés egy Karácsonyi ajándék legyen. Teljes volt a diszkréció….ezt követően jött a Karácsonyi ajándék. A rajt szám Tökéletes volt (külön QR kód, névre szólóan, ezt még a verseny szervezők sem tudták felülmúlni..) Az utazás előtt egy picit izgultam, mert még nem nagyon mentünk így. Ez volt az első. Arról nem is beszélve hogy este ennyi új ember előtt aludni (horkolni, tátott szájjal lenni..), ez nagyon izgalmas volt. De annyira jó társaság és közvetlen emberek vagytok, hogy hamar elragadott a vidámság (már , amikor nem horkoltam).  Megérkezésünk Veronába is teljesen terv szerint zajlott. Rajtszám átvétel zökkenő mentes volt. Szervezéstanból 5-öst érdemeltek. Az első nap azt is kitaláltátok, hogy este melyik pizzázót tervezte a Feleségem Nekünk…kis gondolat olvasók. Kaja szuper volt, idő szuper volt. Utána elfoglaltuk a szállást, ismét minden gond nélkül. És ez is teljes igényünket kielégítette (le a kalappal a választás előtt). Korán ágyba bújtunk, így az esti kocogásból kimaradtunk, de mi már csak ilyen korén fekvősek vagyunk. Másnap reggeli a szálláson (ami jó volt, de azért módjával ettünk, mert nem sokára indulás). Elvittetek a rajthoz, sőt külön le is zárattátok az útvonalat számunkra…:). Minden a terv  szerint ment. És innen indult a nagy út számunkra…az első hivatalos Félmaratonunk.  Tervünk az volt, hogy túl éljük.  -maga az útvonal nagyon szép volt, keresztül a városon, hidakon, folyón…egyszerűen gyönyörű volt. Egész nap napsütés, pont megfelelő futó idő. Mi nagyon élveztük, és nagyon tetszett a futóverseny szervezése is. Igaz nincs sok összehasonlítási alapunk, de nálunk elnyerte az elismerést (érem, póló, frissítő pontok..stb). A célban vártatok, szurkoltatok, fényképeztetettek (képeket nagyon köszi). Délután még egy laza kis város nézés, ajándék vásárlás a családnak és indulás haza. Haza felé is minden klappolt, gond nélkül haza értünk. Igaz hazafelé is elaludtam, de most már sokkal nyugodtabban horkoltam, mert tudtam hogy BARÁTOK között vagyok. Úgy gondolom, ha összegeznem kell ezt a hétvégét két dolgot emelné ki: az egyik a profi szervezéseteket (köszi TRAVELRUNNER.HU),. és az ezt megelőző mondatomat, amit éreztem haza felé… Jövőre nézve a terveimet, biztos hogy fogunk menni külföldre, és az is biztos hogy VELETEK. Mégegyszer köszi mindent, egy életre szóló élmény volt. Kati és Zoli

Belgrád Zimski Nocni halfmaraton 2020.02.08

Esti futás, városnézéssel.
A futás egy szuperül megszervezett kis rendezvény volt, a szervezők nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Még a nevezés lezàràsa után is kaptunk lehetőséget a későn ébredő futó társaknak.
A rajt a nemzeti színekben pompázó híd lábától indult, és tűzijáték volt a startpisztoly. Gyors szint nélküli pálya, sajnos a felújítások miatt korrigált körös verseny. A célban forrótea, forralt bor, linzer, rétes volt. A fotók már másnap elérhetőek voltak, úgy ahogyaz online diploma is. Az érem különleges, szép.
A busszal ez volt az első utunk, jól vizsgázott, a felmerülő kisebb problémák hétfőn javításra is kerültek. Mindent összevetve tökéletes kis verseny volt, marad a listánkon, megyünk jövőre is. Ha nem tudsz várni, tavasszal megyünk a Belgrád maratonra.

Beszámolók:
Belgrád éjszakai félmaraton… Nem véletlen, hogy külföldre járok alkalmanként futni… szeretek megismerni más kultúrákat, embereket.  Köszönöm  Travelrunner.hu, egy élmény volt. 
Reggeli órákban utaztunk, hogy egy kis városnézés is beleférjen, hisz 18.00-kor volt a rajt.  Mi a várat választottuk, hogy azt járjuk be és a panoráma fentről… csodálatos volt.  Magáról a versenyről… barátságos fogadtatásban volt részünk. A rajt tűzijátékkal indult a Száva partjáról a híd mellől, ami nemzeti színekben volt megvilágítva. Az első 10 km 55 perc alatt megvolt, a pálya jól futható volt, az önkéntesek folyamatosan figyelmeztettek minden pályahibára, egyszóval az egyetlen hátrány a körözés volt (3×7 km). A második kör felétől emlékeztettük magunkat, hogy szórakozni jöttünk és elkezdtünk a frissítőpontokon büfézni, fotózódni, élvezni a versenyt.  Így is 2.10 alatti lett a félmaratonunk, ezt így szerettük.  A végén jól esett a rétes és a forralt bor is.  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

21km  Belgrád félmaraton 
Szerbiába voltunk anyukámmal és egy fantasztikus csapattal! Travelrunner.hu
Belgrád night runon futottam 21kmt. 
Nappal Belgrád városnézés, este egy levezető félmaraton! 

Zágráb advent run 2019.12.08.

Szemezgettünk az élménybeszámolókból:

  • Nagyon tetszett a sok jelmezes figura, csak kapkodtam a fejem, mennyi jópofa ötlet.
  • Kíváncsian vártam a Zágrábi adventi futást és persze a híres adventi vásárt. Hajnalban indultunk busszal, már az indulásnál láttuk, hogy egy nagyon jó kis futócsapat jött össze. Jól szórakoztunk a vicces karácsonyi jelmezeken, amit a többiekkel mi is felvettünk a futásra. A futás végig a belvárosban volt, a nagy tömeg ellenére nagyon jót futottam. Mire megéheztem már az adventi vásárban voltunk és megkóstoltuk a helyi finomságokat. Visszafelé az úton jókat beszélgettünk, hamar hazaértünk. Szuper jól éreztük magunkat, jó kis nap volt.
  • A rajtolást leszámítva minden mással maximálisan elégedett voltam. 🙂
  • Klassz volt minden. A szervezésfutás vásár gyönyörű volt. Most voltunk itt először,de nem utoljára.
  • Életem első külföldi futása. Nagyon jó volt, Szilvi nagyon kedves, mindenre odafigyelt. Köszönöm szépen, nagyon jól éreztem magamat!
  • Először voltam ezzel a szervezéssel, de nagyon jó volt remélem lesz még alkalmas más programban is részt venni
  • Összességében nagyon jó verseny volt. Nagyon tetszett a kijelölt útvonal és a hangulat. Zágráb is szép város. Igazi karácsonyi hangulatban telt a vasárnap.
  • Egy remek és nagy csapattal vágtunk neki az útnak. Csudálatosan jót futottunk, én pl. egy pingvin társaságában. Célba érkezés után átöltöztünk és nekivágtunk az adventi forgatagnak, ahol ittunk-ettünk és jót mulattunk, majd hazamentünk. Mindent összegezve, nagyon jól éreztem magam.

1

kép 1 / 13

Palics vinski maraton / 2019.09.21.

Soha nem gondoltam , hogy úgy fogok 1-2 országot látni, hogy össze köthetem a hobbymmal! 🙂

A verseny neve sok mindent elárul, bormaraton.
A versenyt a “travelrunner” találta, és a barátait sem akarta kihagyni, így egy 20 személyes kisbusszal indultunk neki az útnak.
Ez a verseny nem a versenyzésről szólt, családok, barátok akik csak kocogni vagy sétálni akartak, azok 10 km-en indultak el, aki pedig egy kis kihívást szeretett volna, azok a 21km-en indultak. A szerbek barátságosak voltak, már a parkolóban a rendőrök között is magyarul beszélő kollégával találkoztunk, de a verseny több szakaszán is több magyarral beszélgettünk. A frissítőknél pedig tényleg oda tették magukat, a sonkától a sajtig, a finom boroktól a hideg vízig, na meg a gyümölcsökig, illetve a kellemes zenéig mindent kaptunk. A verseny aszfalton kezdődött, de terepen is voltunk és 1-2 birtokon is sikerült átfutni, ahol szebbnél szebb szőlő fürtök lógtak még a tőkén. Azt hiszem ez egy remek “verseny” volt, és ismét sikerült egy két új ismerőst, futót megismerni. 🙂
Köszi Travelrunner a remek szervezést, illetve a buszos bá’sztem remek volt, panasz nincs, minden szuper volt!
Kaszonyi Melinda

Pozsony Telekom night run / 2019.09.07.

Első külföldi versenyemen vettem részt Pozsonyban a Telekom Night Run-on. Utolsó pillanatban jelentkeztem, de sikerült mindent elintézni. A szervezés kiváló, a többiek jó fejek 😁 a kis busz kényelmes volt. Verseny előtt bejártuk a várost és ebédeltünk, nagyon családias volt! Mindenkinek ajánlom őket!
Tamás Dániel

Szabadka félmaraton / 2019.09.01.

Nagyszerű szervezésű, baráti hangulatú esemény részese lehettem a Travelrunner szervezésében! Bár a reggeli startot a BKK-nak hála lekéstem, de nem hagyott ott a csapat. A korai indulás pihenést okozott kifelé, hiszen reggel 8 után kicsivel már a verseny helyszínén Szabadkán voltunk. Rajtcsomagok átvétele, versenycuccba öltözés meg a gyerekfutam végig izgulása után 10:05-kor rajtunk volt a sor, hogy megbirkózzunk a 21,1 km-rel a tikkasztó hőségben. A csapat minden tagja teljesítette a vállalt távot. A verseny után közös séta, csapatépítő kaja, dumcsi volt egy nagyon jó hangulatú vendéglátó helyen, amit fagyizás követett. A visszaút kezdetén még mindig a baráti 41°C-t mutatott a Szabadkai hőmérő. Laza egy órás várakozás a határon aztán suhantunk Budapest felé.
Élményekkel és sikerekkel tele búcsúztunk a nap végén egymástól.
Szilvia nagyon jó baráti hangulatú napot szervezett nekünk egy futóverseny köré. Rendkívül segítőkész és nagyon rugalmas vezetője volt kis csapatunknak.
Én biztos, hogy megyek még az általa szervezett versenyekre.
Üdvözlettel :Pásztory Krisztián